webbureau kontor
IT

Er det pengene værd at hyre et webbureau?

Det afhænger af det enkelte webbureau og de kompetencer og ydelser de tilbyder. Hvis opgaven kan løses tilfredsstillende, kan det oftest giver et langthøjere udbytte, end du reelt har betalt for opgaven. Der betyder at din investering hurtigt vil give et udbytte der er langt højere end omkostningen ved at bruge et webbureau, hvis du finder det rette bureau.

Hvad koster et webbureau?

Der er et hav af forskellige priser, der skifter fra webbureau til webbureau. Det kommer oftest også an på hvilken opgave du skal have løst, og omfanget af denne.
Hvis du skal have lavet en hjemmeside, skal du huske at der også kommer udgifter til hosting, domæne og SSL-certifikat. Derudover vil prisen på din hjemmeside også afhænge af hvor stor din side skal være – hvor mange sider og undersider den skal indeholde. Skal den have en webshop integreret eller ej.
En hjemmeside kan være en kompleks ting, så det kan blive nødvendigt med vedligeholdelse gennem en eventuel support løsning. Dette vil du også kunne forhøre dig om hos det enkelte webbureau.
Kontakt webbureauet og forklar dem omkring dine ønsker og behov. De kan derefter komme med både vejledning og en mere specifik pris til netop dig og din opgave.

Hvordan finder jeg et godt webbureau?

Se på webbureauets referencer og tidligere arbejde. Har de løst mange opgaver tidligere, viser det erfaring. Og erfaring er en vigtig kompetence i den online branchen. Find et bureau der også kan varetage SEO, AdWords, linkbuilding , Google My Business m.m. Dette tyder på et erfarent og rutineret webbureau, der kan klare alle typer af opgaver der er online baseret. De har styr på alle aspekter af den online del, og kan tænke længere end bare at lave en pæn hjemmeside.

Kan du finde et webbureau med flere ansatte vil det også være en stor fordel. Et webbureau med mange kloge hjerner under ét tag, vil kunne sparre med hinanden og have forskellige kompetencer og talenter. Det vil komme deres resultater og dit produkt til gode i sidste ende. Flere ansatte med forskellige fokusområde og kernekompetencer vil sikre dig den mest optimale løsning til netop dit behov.

Er det så pengene værd?

Ja, det er i høj grad alle pengene værd. Det vil du også selv finde ud af, når du har fundet et webbureau med de rette kompetencer. Jeg har hørt om flere, som brugte et lidt for billigt bureau der desværre ikke levede op til forventningerne, fordi de ikke havde styr nok på hele spektret af online løsninger. Men finder du et webbureau der ved hvad de laver, vil du kunne mærke det positivt.

 

Skal du holde et arrangement med din virksomhed?

Find inspiration ved at læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *