webbureau
Erhverv

Et webbureau hjalp mig efter jeg blev selvstændig

Én af de ting jeg har fundet ud af efter at være blevet selvstændig, er at jeg ikke kan ordne alting selv. Det har været guld værd for mig at hyre et webbureau til de digitale opgaver, som jeg ikke selv havde de rette kompetencer indenfor.

Det har jeg valgt at bruge et webbureau til

Det er nok et faktum at du ikke kan alt selv. Det må gøre sig gældende for alle. Som selvstændig har jeg prøvet at have mange forskellige hatte på. Specielt lige da jeg startede min virksomhed op. Jeg skulle selv finde ud af hvordan jeg promoverede min konsulent virksomhed, hvordan jeg skaffede kunder, bestilte varer, oprettede lønsystem til mig selv osv. Der var rigtig mange ting jeg i starten måtte klare selv.

Som en lille virksomhed kender du nok til at budgettet kan være stramt. Det er derfor lettere sagt en gjort blot at ansætte personer til de forskellige opgaver. Det jeg istedet valgte at gøre, var at sende opgaver ud af huset. Digitale opgaver til et webbureau og regnskabs opgaver til en revisor. Sådan foregik det, og det gør det sådan set stadivæk. Det er faktisk en genial at håndtere det på, hvis du spørger mig.

Opgaver ud af huset

Som nævnt så har jeg valgt at sende mine digitale opgaver ud af huset til et webbureau. Jeg har ikke selv ressourcerne til at ansætte en person til det, ej heller stå for den del selv. Derfor er outsourcing af opgaver en virkelig fordelagtig løsning. Jeg hyrede første gang bureauet, da jeg skulle have opsat en hjemmeside til min business. Det var en enkeltstående opgave, hvor de sætte siden op efter mine øsnker, gjorde den brugervenlig, tilføjede apps og landings sider samt stod for visuelt layout. Sidenhen har jeg brugt dem til kortere- og længerevarende projekter som SEO optimering, online reklamer, social media strategi og lignende opgaver.

Det har været en kæmpe hjælp for mig blot at kunne sende opgaver afsted til et professionelt firma lige når jeg havde brug for det. Fordi de er specialister i det de laver, så har de en god forståelse for at lave noget efter kundens behov, og for at få eksekveret hurtigt og effektivt. Det sætter jeg virkelig stor pris på. I starten sad jeg med mange af de digitale opgaver sig, og det tog mig en krig at nå i mål, fordi jeg skulle google og undersøge alt først. Jeg havde jo trods alt ikke den viden som et webbureau har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *