Så er det blevet tid til endnu et indlæg herinde. Jeg er glad for, at I er kommet forbi, for det skal nemlig handle om et webbureau i dag.
IT

Webbureau har din ryg 100 %, når det kommer til din hjemmeside

Hej bloggen! Så er det blevet tid til endnu et indlæg herinde. Jeg er glad for, at I er kommet forbi, for det skal nemlig handle om et webbureau i dag. Jeg lover jer, at det bliver det hele værd at læse med.

Webbureau: hvad kan du bruge det til ?

I dag skal det som sagt handle om et webbureau, som jeg er rigtig glad for at arbejde sammen med. De er dygtige, har mange års erfaring og altid gode idéer til mig som kunde. Jeg har arbejdet sammen med dette webbureau i ca. 2 år nu med mange forskellige projekter i pipeline. Der har være alt lige fra overordnet strategi, til opbygning af website og hjælpe til opsætning af sociale medier med logo og det hele. Det er altid en spændende proces, når vi går igang. Så har du brug for at få udviklet en ny hjemmeside? Eller få hjælp til at sætte sine sociale medier op? Eller skal du have en webshop? Måske lavet logo? Hjælp til annoncering? Det er i dag, du skal læse grundigt med. Det webbureau, som jeg i dag taler om, tager gerne ansvaret for hele processen ved udvikling af et website til din virksomhed. Jeg synes som sagt, at det er en fed proces at være en del af. Men hvordan forgår det egentligt, når man starter en sådan opgave? Det synes jeg, at vi skal tale lidt mere om.

Hvordan foregår det? Opstart til slut

Det starter med en inspirerende brainstorm af tidlige idéer, hvor man kommer tættere på, hvad man gerne vil med sit produkt. Det er her, at man bare skal smide ALLE idéer på bordet, så man ikke kommer til at fortryde, at der var en eller anden ting, som man ikke prøvede af. Derefter er det til designet og til udvikling af den idé man landede på. Man taler om domænenavn, logo, om man vil have .dk .com eller noget helt andet, hvordan landingpage skal se ud og hele setuppet i det hele taget. Der er meget at forholde sig til. Men dette webbureau gør det til en leg at være med som kunde. Det skal i det hele taget være nemt at være kunde hos dette webbureau. Det er deres mission. Derfor kan du få hjælp i deres online support 24/7, hvilket giver dig den tryghed i ryggen, som du har brug for.

Læs mere her. Ha’ så en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *