boligstyling
Bolig

Boligstyling er værd at uddanne sig selv indenfor

Drømmer du om at boligstyling skal fylde mere i dit liv? Måske du vil inspirere andre med det online, eller måske du ligefrem vil gøre det til din levevej. Der er mange måder du kan dygtiggøre dig selv på, og det kommer vi til at tale om i indlægget her.

Boligstyling kan være både hobby og erhverv

Uanset om du drømmer om en karriere inden for boligstyling eller blot ønsker det som en hobby, så er det fedt at kunne dygtiggøre sig inde for det. Du behøver ikke nødvendigvis skulle tage en decideret uddannelse inden for det. Der findes ikke som sådan en boligstylist uddannelse i Danmark. Dog kan du sagtens tage uddannelser og læse fag der relaterer sig hertil.

Det kan være inden for håndværksfag og de mere kreative uddannelser som visual merchandiser, møbelsnedker, arkitekt og lignende. Dog kan du komme rigtig langt ved at arbejde inden for de rigtige fag. Det kan være som påklæderske på teater, assistent for en indretnings designer eller dekoratør i diverse forretninger. Erfaring er vigtigt og mulighederne er heldigvis mange.

Hvad vil du bruge boligstyling til?

Tænker du mere i at bruge boligstyling på hobby plan, så behøver du ikke på samme måde uddannelse og erfaring. Dog er det altid en god ide at dygtiggøre sig, hvis der er noget man gerne vil. Der er andre måder at uddanne sig selv på. Søg inspiration i gadebilledet, andre hjem, forretninger og online. Der er masser af steder at kigge på indretning.

Det kan være at du træder ind i en butik og tænker ’hold da op, hvor pladsen dårligt udnyttet herinde’. Det kan også være du træder ind på en café og synes at indretningen er virkelig gennemtænkt. Ja, måske har de endda fået en professionel til at stå for boligstyling. Måske det kunne være dig i fremtiden. Eller måske du kunne spørge hvem som havde indrettet stedet, og tage kontakt til vedkommende.

Brug det netværk du har

Det kan måske lyde lidt grænseoverskridende at skulle opsøge andre mennesker, men i de fleste tilfælde kan det virkelig godt betale sig. Især når det kommer til det professionelle område. Find personer på Linkedin og connect med dem. Send dem en besked om at du beundrer det de gør. Følg evt vedkommende på sociale medier som Instagram for at få inspiration, og kommenter når vedkommende lægger noget op som du finder inspirerende. Netværk inden for boligstyling, kan hjælpe dig på rette vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *