DK Ambulancetjenestes liggende sygetransport
Velvære

DK Ambulancetjenestes liggende sygetransport

Hej alle sammen! Så blev det mandag. Velkommen tilbage til bloggen, hvor det i dag skal handle om DK Ambulancetjenestes liggende sygetransport. Det er ikke en ambulance, men en anderledes service, som kan hjælpe dig med transport til forskellige klinikker, eller hvis du bliver syg i Europa. Læs med og lær meget mere.

Lær mere om DK Ambulancetjenestes liggende sygetransport

Først og fremmest kan vi tale om, hvad forskellen er på at blive kørt i ambulance og i liggende sygetransport – læs mere her. Den største forskel er egentlig, at der i en ambulance er mulighed for behandling undervejs. Det er der ikke på samme måde i den liggende sygetransport. Ambulancen er udstyret med forskelligt udstyr og behandlingsværktøjer, som de professionelle ambulancereddere kan bruge til at behandle patienten undervejs, hvis det er nødvendigt. I en liggende sygetransport er der stadig professionelle reddere med i vognen, som sørger for, at alt er okay med dig. De er der til at holde øje med dig og yde den omsorg, som du har brug for på turen. Så den største forskel er altså, at der ikke er medicinsk udstyr til stede, som der er i en almindelig ambulance, men istedet bruges til patienter, som ikke har brug for akut behandling, men blot transport til hospitalet.

Hvornår kan du bruge liggende sygetransport istedet for ambulance?

Den liggende sygetransport kan køre dig til sygehuset, privatklinikker, speciallæger, kiropraktorer, fysioterapeuter, hjemkørsel fra lufthavn med mere, hjemkørsel i hele Europa og meget mere. DK Ambulancetjeneste er ikke inddæmmet i Danmark. Det vil sige, at hvis der sker en ulykke eller opstår sygdom, når du er på ferie eller anden rejse i Europa, så står deres liggende sygetransport klar til at yde assistance for dig. DK-Ambulancetjeneste betjener altså liggende patienter i forbindelse med almindelig sygetransport i både ind- og udland. Det er din sikkerhed, når du rejser rundt i Europa. Hvis du brækker benet, får influenca eller lignende, så er DK Ambulancetjeneste der for dig. Du kan finde kontaktinformation på DK Ambulancetjeneste inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Det er en super god forsikring at have, så du altid føler dig tryg og er sikker på, at blive taget sig af, hvis uheldet er ude for dig. Og det er både i og uden for Danmark.

Du kan også læse meget mere om velvære her på bloggen. Læs for eksempel denne blogpost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *