Jeg er glad for, at I i dag er kommet herind for at læse med. V skal tale sommermode og mere bestemt om Dickies 874, som er et mega sejt tøjbrand
Erhverv

Dickies 874: Du kan høre mere om dette brand i dag

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I i dag er kommet herind for at læse med. V skal tale sommermode og mere bestemt om Dickies 874, som er et mega sejt tøjbrand, hvis du spørger mig. Læs med i dag og lær meget mere om dem.

Dickies 874 er et brand med historie

Jeg kan personligt godt lide et brand med historie. De kan finde ud af at følge med tiden, de er gode til trends og tendenser, men de ved også hvem de er som brand og det køber deres kunder ind på. I dag skal vi tale om sommermode, og om sommeres tendenser. Der er en tendens der er helt klar: farver. Farver, farver, farver. Den anden trend er miljø, altså at tøget skal være produceret bæredygtigt. Og den tredje trend er cool sneakers. Jeg elsker at følge med i trends, og derfor skal I da også have dem fortalt herinde. Jeg vil i dag sætte fokus på et brand, som hedder Dickies 874. Det er et brand fra USA, som er kendt for to ting: sin gode kvalitet og noget, man kan arbejde i og blive beskidt i, men også som noget, der er blevet kult for skatere og streetpersoner. De følger med tiden, de udvikler sig, og de er elsket af deres kunder.

Kender du dem ikke? Tøv ej.

Jeg kendte ikke dette brand indtil for to måneder siden, hvor min ven fortalte mig om sine nye bukser. Jeg eeeeelskede deres look, og derfor var jeg nødt til selv at kigge nærmere på brandet. Jeg fandt så ud af, at Dickies 874 er nærmest 100 år gammelt. Det sætter jeg pris på. De er tilmed et inkluderende brand. Deres kunder er meget loyale, så det har skabt et stærkt brand. Ellers kan man heller ikke fortsætte et brand i så mange år. Det er jo nærmest tre generationer, hvis ikke mere, der har været igennem virksomhedens historie. Dickies 874 er blevet kendt for god kvalitet og gode priser. De har flere forskellige kollektioner. Blandt andet kan man kigge på kollektionen Heritage Collection og skaternes egen; 67 Collection, som brandet er udkommet med for nyligt. Eller det er ihvertfald en nyere kollektion. Der er virkelig meget tøj fra den kollektion, som jeg godt kunne tænke mig. Bukserne, bluserne… Det hele faktisk. Jeg har linket til dem længere oppe. Tak fordi I læste med og ha’ en dejlig aften!

Læs også meget mere lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *