frivilligt arbejde i udlandet med Alott
Uncategorized

Frivilligt arbejde i udlandet med Alott

Hej Bloggen! I dag skal vi tale en masse om frivilligt arbejde i udlandet med Alott, som er en super fed mulighed for at rejse i verden og samtidig udfordre dig selv. Mange unge mennesker tager hvert år afsted på deres livs rejse, og i dag vil jeg inspirere dig til at gøre det samme.

Frivilligt arbejde i udlandet er en personlig udviklingsrejse

Ikke nok med, at frivilligt arbejde i udlandet er en super god måde er gøre noget godt for andre mennesker, dyr, naturområder og byer, så er frivilligt arbejde og det at rejse til helt nye, anderledes steder og kulture super givende for unge mennesker. Det rykker helt vildt ved et ungt sind at se hvordan nogle mennesker bor helt anderledes end dem selv, hvordan der kan være brug for lærere i skoler eller hvordan dyr kan være i nød. Ting som vi ikke skal tænke over i vores dejlige, trygge hverdag i Danmark. Der er super mange forskellige slags rejser, som du alle kan læse meget mere om inde på Alotts hjemmeside. Der er masser af forskellige lande, byer, og opgaver, som du kan komme afsted for at lave.

Godt for fremtiden

Nogle unge kan være bange for at frivilligt arbejde i udlandet er skadende for deres karriere, fordi de “spilder” tiden med at være afsted. Til dette siger Alott, at man skal tænke helt anderledes. Det er en super god ting, at kunne vise en fremtidig arbejdsgiver, at man har brugt 2 måneder af sin tid på at lave frivilligt arbejde for mennesker, som har brug for hjælp. Det viser, at man ikke er bange for at kaste sig ud i nye ting, at andre kulturer ikke skræmmer en, og at man helt sikkert ikke er for fin til at gå igang med det helt tunge arbejde. Tag for eksempel til Zimbabwe. Her lider børn og unge under mange års fattigdom og derfor er blandt andet under manglende uddannelse, og et sundhedsvæsen der ikke ”findes”, et kæmpe problem. Som frivillig på dette projekt i Zimbabwe bliver du være en del af et team, der fungerer som mentor og ven for forældreløse børn og unge. Der vil være mange forskellige projekter, du kan blive involveret i, som undervisning, madlavning og servering af mad for gadebørn, sportsaktiviteter, havearbejde og hjælpe til i fællesskabet i det hele taget. Du kan læse meget mere her på bloggen – se lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *