Frokostordning i København er din nye favorit
Uncategorized

Frokostordning i København er din nye favorit

I dag på bloggen skal det handle om din nye yndlingstid på dagen: frokost. Men denne frokostordning i København, skal du aldrig mere pakke din egen madpakke, og spise kedeligt mad til frokost. Nu handler det om sund, frisk mad, leveret hver dag til dig og dit firma. Læs med!

Frokostordning i København er startet af Nordic Catering

Denne frokostordning i København er startet af Nordic Catering. Hos dem er den store passion, at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag, uden undtagelser. De går op i kvalitet, friske råvarer. Deres frokostordning består af en frokostbuffet, som er planlagt og tilberedt, sådan at der hver dag leveres en solid frokost til jeres firma. En frokost, som giver masser af energi til resten af arbejdsdagen. Der er mad til alle lige fra kødspisere til veganere, fra sunde retter til dessert og snacks. Denne frokostordning i København, fra Nordic Catering, sætter fokus på, at en god frokost kan være et positive afbræk i arbejdsdagen. Det kan være den pause, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver i stress og jag. Maden bliver hver dag leveret fra centralkøkkenet i Valby i København, og bliver kørt ud til jer af den samme chauffør hver gang. På den måde kender i hinanden.

Uforpligtende prøveuge

Du kan faktisk få en uforpligtende prøveuge af denne frokostordning i København. Nordic Catering tilbyder nemlig deres mange års erfaring på prøve, så du kan se, om det er noget for dig. Du kan kontakte Nordic Catering via deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Men hvorfor skal du overhovedet prøve det? Altså, først og fremmest på grund af de ting jeg gennemgik ovenover, men her kommer lidt flere grunde: Nordic Catering leverer god, sund og varieret frokost, som kan tilpasses præcis jeres virksomhed, de planlægger og tilbereder deres frokostordninger i København med fokus på at bekæmpe madspild (fokus på miljø er altid godt!), de bruger et kundesystem, hvor man kan bestille den rette mængde mad til jeres virksomheds behov, tilmad kan I tilvælge en helt vegetarisk dag om ugen, hvis det er noget I er interesseret i, og dermed bidrage til reduceringen af vores alles CO2 forbrug (igen med det gode for miljøet!), og til sidst har de en super god kundeservice, som gør, at de altid er tilgængelige, når I har brug for hjælp. Du kan læse flere gode blogposts her på bloggen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *