Teambuilding i København er vejen til et sundt firmamiljø
Uncategorized

Teambuilding i København er vejen til et sundt firmamiljø

Har du nogensinde inviteret din virksomhed på teambuilding i København? Teambuilding kan være grunden til, at jeres firma får et rigtig sundt miljø, hvor medarbejderne er glade og arbejder godt sammen. Det kan tilmed skabe bedre tal på bundlinien. Læs med på bloggen i dag og lær meget mere om, hvordan I kan komme på teambuildingkursus.

Teambuilding i København – gladere medarbejdere og bedre bundlinie

Det er bevist i undersøgelser, at teambuilding er godt for dine medarbejderes samarbejde. Grunden til dette er, at de i aktiviteter arbejder sammen på lige fod, når teambuilding kaster dem ud i ting, som de måske aldrig har prøvet før. Nogle vil være gode til det, andre knap så gode. Med AWA’s teambuilding i København, som du kan læse mere om her, er der rig mulighed for at vælge imellem arrangementer, som er moderne og sjove. I kan blandt andet lave mad med dygtige kokke, komme i indspilningsstudie, hvor I skal skrive en sang sammen og herefter indspille den, I kan løse et mysterium sammen, I kan komme på den berømte City Challenge rundt i København, køre go-kart og meget mere. AWA har en kategori på deres hjemmeside, hvor de har listen Top 10 events valgt at deres kunder. Du kan også læse om alle de andre sjove events, hvis du vil prøve noget helt andet end alle andre.

Lav jeres egne cupcakes

Herunder vil jeg tale om et af de events, som jeg synes er vildt sjove. Man kan nemlig lave sine egne cupcakes. Arrangementet forgår i jeres egne lokaler, hvis I for eksempel har et køkken eller hvis I kan være i et mødelokale. AWA’s medarbejdere møder op med alt det fornødne for, at skabe nogle sjove og kreativer timer, hvor I kommer tættere på hinanden på en helt ny måde. Man arbejder i teams, som man enten selv vælger eller som AWA vælger. Under arrangementet vil I blive introduceret for forskellig pynt, som man kan benytte til at give sine cupcakes det helt rigtige touch. AWA’s medarbejdere vil fortælle jer om forskellige sammensætninger af frosting og pynt, samt lære jer, at lave smukke figurer i fondant. Det er altså et meget kreativt event, hvor man kan lade sin indre kreative sjæl fri. Efter arrangementet skal I (eller I er ikke tvunget til, men det vil I sikkert gerne) alle sammen smage på de cupcakes, som I har bagt. I kan endda lave en lille konkurrence for at se, hvem der har vundet. Du kan læse flere interessante blogindlæg fra vores bloggere lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *