Uncategorized

Mortens aften? Mad ud af huset!

Hvert år til november kommer det bag på dig. Det er lidt den her glemte tradition, ingen rigtig ved hvor fra oprinder. Det var noget med en bisp der hed Morten, der gemte sig blandt nogle gæs for at undgå at blive biskop.

Du ligger ikke inde med en and i fryseren, men du vil gerne samle hele familien til Mortens aften mad ud af huset. Det sparer dig for så meget besvær, at du Mortens aften får mad ud af huset. Du slipper for at stå med hovedet begravet nede i kødgryderne, du slipper for at handle ind; selv opvasken bliver mindre besværlig. Du skal ikke tænke på at anden får den helt rigtige tid i ovnen, og bliver sprød og mør. Alt dette undgår du ved at bestille maden ude fra. Du skal blot hente den varme og lækre mad, og servere den for dine veltilfredse gæster i hjemlige omgivelser. At gå på restaurant kan dejligt til særlige lejligheder, men der er ikke noget som hjemmets vante og trygge rammer.

Og det var med det hele, tak

Mortens aften mad ud af huset rimer ikke kun på lækker and; det rimer også på brunede og hvide kartofler, andesauce og risalamande til dessert. Tilbehør, som er uundværligt for den perfekte Mortens aften. En sådan menu byder på det fornemmeste, det danske kulinariske køkken kan tilbyde. Her fremelskes de tre s’er i en herlig treenighed: surt, sødt og salt. En fremragende kombination, der efterlader dine gæster i en sand, frydefuld harmoni. De vil gå hjem fra en sådan aften med smil på læben og tung mave, der vil lulle dem i en dyb og fredfyldt søvn.

Mortens aften mad ud af huset er den perfekte kombination for dig, der vil gøre det nemt for dig selv og samtidig give dine gæster en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *