Mercedes Benz A Klasse
Biler

Mercedes Benz A Klasse: Forkælelse, du fortjener

Sponsoreret indhold
Forkælelse kommer i mange størrelser. Fx i form af en flaske vin fredag aften. Eller det nye stykke tøj i din shoppingpose. Men der er også den forkælelse, der kan rumme hele 370 liter i sit bagagerum. Den hedder Mercedes Benz A Klasse og er den nye darling på bilmarkedet. Læs med i blogindlægget her, og se, hvorfor du skal opgradere din forkælelse til Klasse A.

Mercedes Benz A Klasse: Smukt design og plads til livet

Den nye Mercedes Benz A Klasse er på mange måder en bil, der oser af luksus. Det kan du se allerede ved første øjekast på det smukke design. Og hvis du endnu ikke har set bilen, så skulle designets navn ”Sensuel Purity” nok hjælpe forestillingen lidt på vej. Her er det nemlig bløde linjer og stilrene overflader kombineret med sporty LED High-Performance lygter. Ikke dårligt, vel?

Pak bare den store kuffert

Men A Klassen er ikke kun en pæn facade. Inde i bilen er der masser af plads i den rummelige kabine og et bagagerum på hele 370 liter. Der er altså ingen fare for at du kommer i pladsmangel her – også selvom du pakker den store kuffert til ferien. Og så er det jo bare lækkert at køre i en bil, hvor man ikke føler sig klemt inde, men tværtimod har god plads omkring sig.

Teknologi der hjælper dig på køreturen

Mercedes Benz A Klasse imponerer kort sagt både på ydersiden og indersiden. Men du må heller ikke undervurdere det, du ikke kan se. Her taler jeg om teknologien, der i den grad har gjort A Klassen til en bil, der leverer både underholdning og sikkerhed i særklasse. Du fornemmer allerede de teknologiske fremskridt på det stilrene widescreen display med touchfunktion, og dér har du både speedometer og infotainment til rådighed. Men når man kører, skal man jo helst holde hænderne på rattet. Derfor er Mercedes Benz A Klasse udstyret med et stemmestyret system, så du kan kommunikere med bilen. Du siger bare ”Hey Mercedes”, og så kan bilen starte musikken, justere temperaturen og meget mere.

Sikkerheden er vigtig

Som du måske allerede har fornemmet, gør Mercedes Benz sit bedste for at passe på sine bilister. Endnu et sikkerhedstiltag er funktionen Intelligent Drive, hvor bilen kører delvist automatisk. Skulle du være uopmærksom et øjeblik, sørger bilen altså for at du holder dig inden for vejen.

Synes du, A Klasse lyder spændende? Så kan du også læse om Sedan-modellen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *