Hårtab hos kvinder
Velvære

Hårtab – Det sker også for kvinder

Hårtab er for mange et emne, som man helst ikke vil åbne op for. Det er dog ved at blive ændret i takt med, at vores samfundssyn ændrer sig. Vi danskere er blevet meget bedre til at åbne op for svære emner såsom hårtab hos kvinder og mænd. Det er nemlig ganske almindeligt at opleve hårtab, men hvem skulle vide det, når vi aldrig taler om det? Dette indlæg vil handle om hårtab og hvis du gerne vil gøre dig klogere på emnet, så bør du læse med.

Hårtab – Det er almindeligt

Hårtab er ganske almindeligt og det forekommer hos mennesker i alle aldre. Det er faktisk så almindeligt, at ikke mindre end 25% af den danske befolkning oplever hårtab fra 25 års alderen. Selvom det er en normalitet for de fleste, kan hårtab godt påvirke menneskers livskvalitet negativt. For mange kan pludseligt hårtab føre til lavere selvværd. Hvis du oplever dette, er det meget vigtigt, at du taler med nogen om det. Dette kan nemlig hjælpe på din situation og forhåbentligt standse alle de negative tanker.

Hårtab hos kvinder

Hårtab hos kvinder kan forekomme af flere forskellige årsager. Desværre kan hårtab være arveligt betinget, hvilket altså betyder at det er genetisk. Der er også andre årsager som for eksempel stress og sygdom, som kan påvirke håret. Derudover er ernæring også en faktor, som kan spille ind. Det er vigtigt at få den rigtige kost, da det er med til at skabe et godt helbred. Der er også nogle mere overraskende årsager til hårtab hos kvinder som for eksempel graviditet. Graviditet og hormoner kan nemlig også påvirke håret. Derudover kan hårprodukter, styling og hårfarvning selvfølgelig også påvirke håret, da det skader håret en del.

Hvad kan jeg gøre?

Ofte henvender en patient sig til Hårklinikken, hvis individet er utilfreds med deres hårvækst og ofte er det med et ønske om information og behandling. På Hårklinikken har de behandlet mere en 100.000 glade patienter. Hårklinikken har eksisteret i mere end 35 år og derfor har de mange års erfaring inden for hårtab. Hårklinikken bruger deres helt egne metoder og teknikker, som de har udviklet på i flere årtier. På Hårklinikken går de meget op i den enkelte patient og derfor prøver deres eksperter altid at finde frem til selve årsagen til problemet. Dette er utroligt vigtigt for eksperterne, så de kan give hver enkelte patient den helt rette individuelle behandling.

Leder du efter en lækker og sund frokostordning i København? Så tryk på linket og læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *