Mennesker

Køb af en gravsten i Kolding, Danmark

Jeg har boet i Kolding i et stykke tid nu, og for nylig skulle jeg købe en gravsten. Jeg var ikke sikker på hvor jeg skulle starte, så jeg spurgte min bror som har en nekrologside hvad han anbefalede. Han fortalte mig om gravsten Kolding, som ligger på hovedgaden i byen. De tilbyder alle typer gravsten fra traditionelle danske gravsten med kors eller gravsten til kristne, til muslimske gravsten med koranindskrifter og jødiske mindesten med hebraiske bogstaver indgraveret. Personalet var meget hjælpsomme, da jeg kom ind, og de hjalp mig med at finde den perfekte gravsten, der passede til både mit budget og mine behov, og de sørgede også for, at den ville blive leveret hurtigt nok til vinteren!

Gravstenens placering

Assistens Kirkegård er en smuk park med granitsten og skulpturer. Assistens Kirkegård er en smuk park med granitsten og skulpturer. Den ligger på Nørrebrogade, som er en travl gade, så det kan være svært at finde parkering i nærheden af kirkegården. Hvis du skal af sted om aftenen, vil jeg anbefale at tage offentlig transport, da der ikke er lys på de fleste af de stier, der fører op til gravsten Kolding. Selve gravstenene varierer fra enkle grå stenkors for kristne til gravsten med hebraiske bogstaver indgraveret for jøder og endda muslimske gravsten, der har inskriptioner skrevet ind i dem med sort blæk! De fleste monumenter tillader ikke ændringer eller personliggørelse, men gravsten Kolding tilbyder gratis gravering, hvis du ønsker at få noget særligt sat på dit hoved sten.

Designet af kunstneren og billedhuggeren Bjørn Nørgaard

Bjørn Nørgaard er en dansk kunstner og billedhugger, som har designet mange af gravstenene på gravsten Kolding. Hans enkle, men elegante designs er perfekte til dem, der ønsker en traditionel gravsten, men uden alt det besværlige! Du kan se nogle af hans værker på gravsten Kolding’s hjemmeside.

Inskription på gravstenen

Den gravsten, jeg valgte, har en enkel inskription på forsiden med navn og dødsår. Du kan også få indgraveret din afdødes navn på stenen eller andre detaljer, som du gerne vil have med. Gravsten Kolding kan indgravere hvad som helst gratis, så det er en god måde at personliggøre din gravsten på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *