Alle elsker skolemad
Mad

Skolemad i hele Danmark

Det er enormt uoverskueligt at skulle stå op hver morgen for at smøre madpakke til sine børn. Derudover er det selvfølgelig også et krav at man går på indkøb og laver de rigtige køb i børnenes øjne. Dette er sjældent et puslespil der går op, i og med man selv gerne vil sørge for et sundt måltid, mens barnet konstant bliver inspireret af søde varer. Det kan derfor være enormt anstrengende at skulle stå i den situation, hver uge. Når man bruger tid og energi på at smøre en madpakke, som man ikke engang ved om barnet spiser eller smider ud, så føler man sig egentlig lidt fortabt. Men heldigvis laver skolemad en ordning, hvor man i større grad kan finde det overskueligt at sørge for madpakke til børnene.

Skolemad på menuen

Skolemad er et system til at styre og håndtere fleksibel og rationel levering af blandt andet skolemad, mad til firmaer eller en madordning for ældre. Dermed er det altså ikke kun børn der kan benytte sig af denne ordning, men enhver virksomhed eller institution der ønsker det. Systemet er i og for sig åbent for alle der ønsker at benytte det. Derfor er der også taget stilling til prisen – således at det rent faktisk er muligt for alle. Der føres derfor en åben og ærlig prissætning på denne frokostordning til børn og voksne.

Hvem benytter dette system?

Systemet er det allerførste og mest udbredte af sin slags. I hele Danmark benyttes systemet på over 400 skoler, institutioner, virksomheder og plejehjem. Dermed er skolemad altså med til at servicere og bespise flere tusinde danskere på daglig basis. Til at understøtte dette enorme behov, har virksomheden 10 skolekøkkener og 40 køkkener rundt omkring i landet – således alle får deres mad til tiden!

Hvordan fungerer det?

Du kan tilgå systemet via din mobil, tablet eller computer. Her kan du oprette en bruger og logge ind med en selvvalgt kode. Når du først har oprettet en bruger kan du kigge rundt i det store udvalg af mad, snacks og drikkevarer. Herudover kan du foretage optankning på din konto og derefter lave nemme bestillinger. Hvis du ønsker at bruge så lidt tid som muligt på frokostordninger, så kan du både lave automatisk bestilling og optankning.

Arbejder du i en virksomhed som trænger til at skrue lidt op for de sociale aktiviteter? Læs med her og find det allerbedste eventbureau, til at afholde jeres firmaarrangement i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *