Konferencecenter i Jylland, som lever op til dine forventninger
Event

Konferencelokaler i Jylland, som lever op til dine forventninger

Hej allesammen. I dag skal vi tale lidt om et super fedt konferencecenter i Jylland, som hedder Hotel Propellen. Jeg har netop været der med mine kollegaer til to fede teambuildingdage, og det var en kanon oplevelse. Derfor tænkte jeg, at jeg ville fortælle jer alle lidt om stedet i dag. 

Konferencecenter i Jylland der batter

Hotel Propellen er ikke bare et hotel, og det oplevede vi på vores to dage hos dem. Jeg var der sammen med mine kollegaer og vores fantastiske chef til to dages teambuilding. Vi har et gang om året teambuilding, og har derfor været mange forskellige steder igennem tiden. Dette konferencelokaler i Jylland var anderledes. Det er rettet mod både virksomheder, som vil holde møder, konferencer eller måske ligesom os nogle dage med teambuilding og god mad. Hotel Propellen er et konferencehotel, konferencecenter, kursussted og et sted, hvor du kan booke mødelokaler eller kursuslokaler til mange såvel som færre gæster. Vi var 25, så vores arrangement var et af de mindre, men personalet på Propellen fortalte mig, at de havde 150 til konference weekenden forinden. Det er alligevel en del mennesker at tage sig af. Vi startede vores teambuilding dage med en god frokost. Så var der ligesom lagt en bund og dagen kunne begynde.

Teambuilding i flot natur

Vi tog efter frokosten ud på cykler i naturen omkring Billund. Det var super smukt og en dejlig dag. Der var sat baner op, som vi skulle klare og vi blev derfor delt op i hold efter at have cyklet omkring 15 minutter. Alle forhindringer havde dette konferencecenter i Jylland sørget for var klar til os. Der var igen god forplejning efter vores første teambuildingaktivitet. Hotel Propellens erfarne kokke og uddannede tjenere stod for denne del af dagen. Vi fik frisk frugt, små søde sager, smoothies og kolde drikke. Det var super lækkert! Herefter var det videre til næste aktivitet, hvor vi skulle se hestevæddeløb. Her skulle vi igen i hold gætte på, hvem der vandt løbet. Der var præmier til det hold, som gættede rigtigt. Dette var en præmie, som Hotel Propellen havde stået for. Men hvis du ikke er en virksomhed, så kan man faktisk også besøge hotellet som privat familie.  Hotel Propellen er et 4-stjernede all-round hotel, hvor de sætter den personlige og individuelle betjening i højsæde. Det ligger tæt på Legoland og Givskud Zoo, så det er super for familier også.

Læs mere om events på bloggen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *