Tandretning med Sanadent
Kosmetik

Tandretning med Sanadent

Hej alle sammen! I dag skal det handle om tandretning med Sanadent. Sanadent har et værdigrundlag, som er præget af en dyb tillid til og derfor gør de alt, hvad de kan, for at bidrage til at gøre verden bedre. Det gælder også din selvtillid, når det kommer til dit smil.

Tandretning mod skæve tænder – få et dejligt smil

Hos Sanadent tilstræber de, at skabe smukke resultater. Deres tandteknikkere stopper aldrig med at stræbe efter at blive bedre. De opfordrer hinanden til at gå på kursus og til at spørge og blive klogere som en del af en livslang efteruddannelse, og derfor kan du også regne med, at du får en god service og en strålende kvalitetsbehandling hos Sanadent. De har mange års erfaring indenfor tandretning, så du kan trygt kontakte dem, hvis du ønsker at rette på dit smil. Det kan være, at du har skæve fortænder, men det kan også være, at du har over- eller underbid, ikke har plads til alle tænder og derfor har smerter, eller at du ofte bider dig selv på grund af dårlig tandstilling. Dette kan de alt sammen hjælpe dig med!

Hvordan får du en tandretning hos Sanadent?

Lad os tale om, hvordan du kan få en tid til tandretning hos Sanadent. Du kan faktisk ringe til Sanadent døgnet rundt. Hvis de ikke tager telefonen kan du blot lægge en besked, og så ringer de tilbage så snart de kan. Dog bør du følge op på dit opkald så snart klinikken åbner, hvis du oplever smerter. Inde på deres hjemmeside kan du booke en tid til din tandretning, og du kan også ringe til klinikken på deres telefonnummer eller skrive en email til dem. Du kan også kigge på deres prisliste, for at få en idé om, hvad din behandling kommer til at koste. Har du Sygeforsikring Danmark er der som regel en del tilskud at hente hos dem. Hvis du ikke selv kan finansiere din planlagte tandbehandling hos Sanadent tandlægerne på Frederiksberg eller i Holbæk, kan du vælge at låne pengene hos SPARXPRES – en del af SparNord-banken. Dette kan du sætte op sammen med sekretæren i klinikken, når du har din tid. Gør dem blot opmærksomme på, at du gerne vil dette, så de kan have alting klar til dig, når du ankommer.

Du kan læse meget mere info inde på Sanadents hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe, og så kan du også se mere på bloggen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *