Få hjælp til en øjenlågsoperation
Kosmetik

Øjenlågsoperation – Kosmetisk operation

Tunge øjenlåg kan faktisk skyldes flere forskellige ting. Det kan være medfødt og derfor nedarvet via DNA at man har lavtsiddende øjenbryn. Men for det meste så skyldes det at man bliver ældre og at det er noget man udvikler med årene. Det er noget der sker for mange mennesker, at man hen af årene får mere slap hud. Dette er igen skyld i at øjenbrynene falder længere ned. Men det skyldes oftest et overskud af fedt, muskel og hud på de øvre øjenlåg, som tynger dem ned. Hvis du ønsker en øjenlågsoperation, uanset årsag – så kan det være med til at give dig et mindre tungt udtryk!

Øjenlågsoperation – Første skridt

Hvis man ønsker at få mere information om en eventuel øjenlågsoperation, så er man kommet til det rigtige sted. Det er vigtigt at man altid er velinformeret, selvom det selvfølgelig ikke er et særligt stort indgreb. Men når man bliver inviteret indenfor hos Bonnie Erichsen, så er det vigtigt at man føler sig godt tilpas. Derfor foreslår klinikken altid at du har en ven eller et familiemedlem med til den første forundersøgelse. Det er nemlig rart og gør at man føler sig godt tilpas. Til undersøgelsen får du taget nogle billeder af dit ansigt og dine øjenomgivelser, for at se hvad der er muligt og ikke muligt. Det er nemlig ikke alt der kan lade sig gøre, så det er vigtigt at have en form for forventningsafstemning. Det afhænger nemlig fuldstændig på den individuelle person og vedkommende udseende, hvad der kan lade sig gøre.

Hvorfor skal man gøre det?

Det er jo faktisk en kosmetisk operation at få lavet en øjenlågsoperation. Jo mere gammel man bliver, jo mere slap vil huden blive. Det gælder faktisk for hele ansigtet – også øjenlågene. Når huden mister denne elasticitet, kan der skabes nole fold, som kan lægge sig ud over øjenvipperne. Specielt hos kvinderne, kan det skabe besvær. Det gør nemlig at man får svært ved at lægge make-up og smuksere sig som man plejer. Men for mange mennesker, kan det være med til at skabe et mindre tungt udseende, omkring øjnene. Herudover kan det i nogle omstændigheder, være med til at give bedre syn, hos patienter hvor det er specielt slemt. Hvis du ønsker at få mere information om en øjenlågsoperation, bør du besøge Bonnie Erichsen’s klinik eller hjemmeside!

Har din virksomhed brug for at lave flere fælles arrangementer? Teambuilding er en fantastisk mulighed for jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *