trappevask københavn
Bolig

Trappevask i København: Kom snavset i forkøbet

De seneste måneder har mildest talt budt på et rigtigt møgvejr, og hvis jeg kender Danmark ret, så behøver vi ikke gemme paraplyerne væk lige foreløbigt. Regn er en fast del af de danske efterårs- og vintermåneder, og det betyder smattede gader og mere skidt under fødderne. Trappevask i København bliver derfor noget, der skal udføres oftere, hvis opgangen i ejendommen skal holdes ren. Det er heldigvis noget Ren-Agenterne kan hjælpe med!

Ugentlig trappevask i København

Trappeopgange bliver udsat for lidt af hvert – ikke mindst i den regnfulde del af året, hvor folks sko er både våde og snavsede. Jord, sne og slud (når den tid kommer) bliver slæbt med ind, og det betyder, at trappetrinnene hurtigt bliver ulækre, hvis ikke de rengøres jævnligt. Det behøver imidlertid slet ikke være svært at sikre rene forhold i din bolig- eller erhvervsopgang. Ren-Agenterne tilbyder ugentlig trappevask i København i både boligforeninger og erhvervsbygninger. De rengør ikke bare trinnene, men sørger også for at alle balustre vaskes rene. Glem alt om klamme trapper og uhumske opgange. Ren-Agenterne sætter alt ind for at holde dine trapper rene.

Trappevask – som du ønsker det

Ren-Agenterne er i den grad en virksomhed, der har dine interesser i fokus. Derfor har du også mulighed for at få indflydelse på trappevasken i din bygning. Hvis du har nogle særlige ønsker i forhold til brug af sæbe eller rensning af trapperne, så lytter Ren-Agenterne gerne. I kan også aftale, om Ren-Agenterne skal tage sig af fjernelse af gamle reklamer, nu hvor de alligevel vasker trapperne. Lyder det som mange ting at tage stilling til? Så bare rolig. Ren-Agenterne har mange forslag og rådgiver gerne på baggrund af deres mange års erfaring.

Kvalitetstjek af trappevask i København

Som det fremgår, gør Ren-Agenterne alt for, at deres arbejde er i orden, og at deres kunder er tilfredse. Kvalitet betyder meget for dem, og derfor laver de også selv kvalitetstjek af deres arbejde. De er af den overbevisning, at kunden ikke skal bruge tid på at tjekke arbejdet efter, når arbejdet jo bare skal være i orden. Derfor inspicerer Ren-Agenterne selv deres rengøringsteams (uanmeldt) for at sikre sig, at alt forløber, som det skal. Det sparer kunden for tid, og er også med til at fastholde Ren-Agenternes høje kvalitetsniveau.

Flere services

Lyder Ren-Agenterne som en samarbejdspartner for dig? Så er det værd at vide, at de også laver mange andre services end trappevask i København. På deres hjemmeside kan du læse om alt det, de laver – lige fra trappevask til ejendomsservice og graffitirens m.m.

Problemer med fugt i boligen? Klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *