prøv cupcake kursus til teambuilding
Event

Teambuilding: Fordi socialt samvær skaber resultater

Hvordan er det lige, at et cupcakekursus gavner din virksomhed? Det hæver godt nok niveauet i tirsdagens kageordning, men hvordan har virksomheden økonomisk gavn af det? Det er sikkert nogle af de spørgsmål, der melder sig, når chefen overvejer, om teambuilding er værd at investere i. Sagen er dog, at sociale aktiviteter har en tydelig (positiv) effekt på virksomhedens udbytte. Ja, hvis man vil gå så langt, kan man måske sammenligne teambuilding med olie på virksomhedens tandhjul. Det får kort sagt arbejdet til at køre som smurt.

Derfor er teambuilding en investering

Teambuilding handler om at styrke sammenholdet og samarbejdsevnen blandt medarbejderne. Det er uden overraskelse nogle utroligt vigtige kompetencer i en virksomhed. Faktisk er det næsten lige så vigtigt som de faglige kompetencer. Du kan have et nok så dygtigt team, men hvis de ikke forstår at arbejde sammen, kan det hurtigt udvikle sig til et ubehageligt arbejdsmiljø, som er hæmmende for omsætningen. At skabe et solidt team fra start er altså guld værd i din virksomhed. Men sociale relationer skal også vedligeholdes. Derfor kan det være en idé jævnligt at smøre de sociale tandhjul ved at afholde arrangementer uden for arbejdstid.

Fagrelevant eller sjov og ballade

Du har rigtig mange muligheder, når det kommer til teambuilding. Og det er helt op til dig, hvilken karakter dit arrangement skal have. Hvis du ønsker at holde den fagrelevante tråd, kan du fx invitere personalet til et stressforebyggende kursus i mindfulness og meditation. Du kan også vælge klassisk teambuilding, eller sportsaktiviteter. Særligt sport er en oplagt mulighed for at få holdånden frem i virksomheden. Hvis du synes, hele teambuilding-fænomenet virker lidt opstillet, er der dog også mange aktiviteter, der er mere nede på jorden. Det gælder fx flødebollekursus, cognacsmagning eller byvandring.

Få professionel planlægning

Vil du være sikker på, at dit teambuildingevent forløber helt som planlagt? Har du hverken tid eller overskud til at planlægge det selv? Så skal du have fat i AWA. De er eksperter i at arrangere events for virksomheder og mener selv, at glade medarbejdere skaber de bedste forudsætninger for en produktiv virksomhed. AWA ved også, at alle virksomheder er forskellige. Derfor skræddersyer de arrangementet 100 % til jer. De vejleder med glæde og kommer med gode idéer, så din virksomhed får mest muligt ud af arrangementet.

Du kan allerede nu få idéer til dit arrangement ved at besøge AWAs hjemmeside og læse mere om deres aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *