Du kan få teltudlejning
Event

Teltudlejning – Prøv det her

Når man skal afholde en begivenhed, men har brug for at invitere flere gæster end hvad der er plads til i hjemmet – så er det første indskydelse nok at leje et festlokale. Men det er jo egentlig en lille smule upersonligt og ikke mindst en stor udgift. Men hvis du har en haven og vi befinder os i det solrige halvår, så er der faktisk en mulighed for dig. Med et telt i haven kan du nemlig kombinere begge arealer og skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære for gæsterne. Men festtelte er dyre og man får det nok aldrig brugt nok til at det kan betale sig. Derfor tilbyder Fyns Serviceudlejning teltudlejning i hele Danmark. Om du befinder dig helt oppe i tippen på skagen, eller helt ned mod tyskland på Lolland-Falster – så kan virksomheden komme til dig!

Teltudlejning – Dit underlag

Før du begynder at tænke på teltstørrelser skal du have styr på underlaget. Det har nemlig en væsentlig betydning om dit telt det skal stå på græs eller asfalt. Hvis teltet står på græs, skal der benyttes pløkke til at sørge for at det står fast. Derimod skal der bruges store betonklodser til at holde teltet fast, hvis man vælger at placere det oven på asfalt. Derfor er det enormt vigtigt, at du finder ud af præcis hvilket underlag teltet kommer til at have, før du foretager nogen bestillinger. Man kan selvfølgelig altid kontakte Fyns Serviceudlejning med alle spørgsmål omkring teltudlejning, hvis man ønsker. Eller læs mere på hjemmesiden.

Du kan få telte i alle størrelser

Hos Fyns Serviceudlejning kan man få en lang række forskellige telte som er inddelt i standartstørrelser. For kundens skyld er alle disse telte certificerede, brandsikre og helt uden en skramme. Dermed er du sikker på at få et festtelt i perfekt stand til ethvert arrangement. Standartstørrelserne som man vil kunne leje hos Fyns Serviceudlejning er: 3 meter, 6 meter, 9 meter, 10 meter og 12 meter. Det understreges at meterne måles på breden. Disse teltstørrelser er for de fleste kunder og arrangementer rigeligt store. Men hvis man står i den situation hvor man skal bruge et der er større, så er det ikke noget problem. Fyns Serviceudlejning har en række samarbejdspartnere, der har telte større end du kunne forestille dig. Det er derfor kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt.

Det er vigtigt at skabe en god arbejdsplads med massere af positiv socialt samvær. Teambuilding er en fremragende mulighed, hvorpå medarbejderne kan samarbejde, kommunikere og koordinere. Følg linket for mere information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *