wordpress hjemmeside
Erhverv

WordPress hjemmeside til dig der skal være online

Overvejer du at oprette en WordPress hjemmeside? Måske du går med tankerne om en blog eller en webshop. Eller slet og ret et sted hvor du kan dele tanker og viden med resten af omverdenen. I indlægget her forklarer vi hvorfor et online medium er en rigtig effektiv løsning.

Opret en WordPress hjemmeside nemt og bekvemt

WordPress er en af de mere brugervenlige platforme, så det er et rigtig godt sted at starte, hvis du skal oprette en hjemmeside. Dog har en WordPress hjemmeside rigtig mange funktioner, som betyder at du kan optimere rigtig mange features, hvis du har lyst til det. Måske du ønsker et mere lækkert layout eller nogle bestemte widgets på din side. Hvis du ikke selv har styr på, hvordan du lige griber det an, så kan et professionelt firma hjælpe dig med dette. Hvis du til gengæld vil oprette en blog på hobby plan, så kan du med fordel lege rundt i de forskellige features i kontrolpanelet.

Det at oprette et indlæg og begynde at skrive brødtekst og overskrifter er ikke svært. Skal du derimod SEO optimere dit indlæg, ja så kræver det en smule mere viden. Det basale kan du google dig frem til, og så gå ud fra det. Der findes masser at artikler og videoer som forklarer, hvordan du på en nem og enkel måde kan optimere din WordPress hjemmeside, så den rangerer højere i søgemaskiner som Google. Begynder at skulle være lidt mere avanceret SEO med kodning osv, så kan det ofte godt betale sig at hyre en professionel til den opgave. Meget afhænger selvfølgelig af hvad formålet med din side er.

Til hobby eller erhverv?

Hvis du skal bruge en webshop til din virksomhed, så er det vigtigt at den fremstår professionelt og er nem at navigere rundt på. Her er det som regel ikke nok at man har brugt et par timer på lege rundt i WordPress’ features. Du kan gøre mange ting gratis i programmet, men står du som virksomhed, kan du lige så godt komme rigtigt fra start. Her kan det godt betale sig at smide nogle penge efter en bestemt font, tema osv.

Og måske endda sende denne opgave ud af huset. Det er nemlig ekstremt vigtigt at både tema og alt andet på din WordPress hjemmeside, er responsivt med både tablet, mobil og computer. Selvom du måske selv oftest ser din hjemmeside på computerskærmen, så bruger rigtig mange i dag telefonen til at være online. Derfor er det vigtigt at du tænker over alle detaljer, og evt taler med et eksternt bureau omkring dine tanker hertil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *