TE Danmark gør trykprøvning nemt
Bolig

TE Danmark gør trykprøvning nemt

Hej bloggen! I dag skal vi tale om trykprøvning TE Danmark. Her er ingen opgave for stor eller for lille. Du kan læse med i dag omkring forskellige typer boliger, som TE Danmark har trykprøvet over tiden og lære meget mere om, hvad det er, og hvorfor det er vigtigt at få gjort.

God energi i dit hus med en trykprøvning fra TE Danmark

Når du hyrer Trykprøvning & Energimærkning Danmark kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. TE Danmark er et yderst professionelt konsulentfirma, som har specialiseret sig i Trykprøvning & Energimærkning af nybyggeri gennem deres 15 år i branchen. Virksomheden er startet af Brian og Morten, som stadig begge indgår i den daglige drift og har hånden på kogepladen, så de altid kører i den rigtige retning. Morten og Brian har tilsammen rigtig mange års erfaring indenfor denne branche, og kender derfor alt til de forskellige faser i et byggeprojekt. Uanset bygningens størrelse har de styr på, hvordan et projekt skal bemandes, så håndværkerne kan møde ind til normaltid den efterfølgende dag. På den måde er deres service med trykprøvning, blowerdoortest osv ikke en forstyrende del af projektet. De kan også komme efter alle er taget hjem, mod et mindre gebyr. De ved hvor travlt et byggeprojekt kan være.

Priser og andet info

Inde på TE Danmarks hjemmeside kan du læse om alle priser på forskellige typer af huse, så du kan se netop hvad dit projekt vil koste. Du kan selvfølgelig også kontakte TE Danmark, hvis du ikke er sikker på hvad en trykprøvning vil koste, eller om du skal have en trykprøvning, blowerdoortest, tæthedsprøvning, termografering eller flere i samarbejde. TE Danmark er super servicemindede, og når du ringer til dem, vil du gøre alt for, at hjælpe dig på rette vej. Det er forskelligt, hvordan et tilbud bliver lavet efter om det er enfamiliehus i nybyg, enfamiliehus som allerede eksistere, om det er flerfamiliehus, eller om det er erhverv. For at lave et tilbud til dig omkring erhverv, skal de for eksempel bruge følgende: Plantegning, snittegning, energiklasse (BR10, Lavenergi 2015, Lavenergi 2020), samt omfang/kort beskrivelse (myndighedskrav/udbudsmaterialets krav). Det er virkelig en god idé, at sørge for, at din bolig er energimærket. Formålet med energimærkning af nye bygninger er at kontrollere, at bygningen overholder energikravene i byggetilladelsen, og formålet ved at energimærke gamle bygninger er, at sørge for, at indeklimaet er godt.

Læs mere på bloggen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *