frokostordning i København
Mad

Frokostordning i København skaber smagfuld hverdag

Nogle mennesker trives med madpakker. De er måske til og med gode til at få lavet den spændende og lækker. Ja, det kan endda være, deres overskud rækker så langt, at de laver den om aftenen. Er du ikke et af den slags mennesker? Så er det helt okay. Din virksomhed kan nemlig bare bestille en frokostordning i København. Så er der mindre morgenstress og mere frokostglæde.

Frokostordning i København lavet specielt til dig

Rigtig mange virksomheder benytter sig af frokostordninger i København, og det kan man godt forstå. Det er nemlig let, lækkert og en lejlighed til at forkæle medarbejderne dagligt. God mad skaber god stemning, og en frokostordning er derfor den perfekte måde at starte pausen på. Det er også vigtigt, at dine medarbejdere får den nødvendige energi til resten af dagen. Her nytter det ikke noget med halvhjertede madpakker og hurtige kalorier. En sund, nærende og varieret frokost er det eneste, der virker.

Dygtige kokke tænker på dig – og miljøet

Hos Nordic Catering er de eksperter i at lave en velsmagende frokost med et højt energiindhold, så medarbejderne kan arbejde effektivt efter pausen. De bestræber sig på at imødekomme alle ønsker og tager hensyn til allergier og særlige diæter. Der skal nemlig være noget godt at spise for alle, og det gælder, uanset om man undgår kød, animalske produkter, gluten eller laktose.

Kødfri dag hjælper miljøet

For at skåne miljøet arbejder Nordic Catering for at bekæmpe madspild. Det gør de ved nøje at tilrettelægge mængderne af mad efter antal personer. Derudover er deres kokke utroligt skarpe, når det kommer til at tilberede veganer- og vegetarretter. Ved at mindske kødforbruget mindsker man CO2-udledningen. Altså kan din virksomhed også gøre en forskel ved at vælge en kødfri dag på jeres menukort.

Hvad får I at spise?

Nu skal det ikke lyde som om, det hele er vegetarisk eller vegansk. Sådan er det ikke. Nordic Caterings frokostordning i København er en god blanding af traditionelle klassikere, udenlandske specialiteter og et hav af friske grøntsager. Hver dag kan du se frem til en varm ret, flere forskellige salater og friskbagt brød med pålæg.  På Nordic Caterings hjemmeside kan du se et eksempel på ugens menu, der bl.a. indebærer langtidsstegt okse yderlår, grønne linser og salami. Der er altså lidt for enhver smag. Lyder det interessant for din virksomhed? Så kan I bestille en gratis prøveuge. Velbekomme!

Skal dit barn også have muligheden for god skolemad? Så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *