konferencelokaler valby
Event

Konferencelokaler i Valby med mange muligheder

Store konferencer kræver masser af plads, men det betyder jo ikke, at omgivelserne ikke også kan have masser af stil og charme. Hvis du leder efter lokaler til din næste konference eller event, så læs med her og bliv inspireret af de fleksible konferencelokaler i Valby.

Fra industrikvarter til inspirerende lokaler

Du skal ikke længere end til Valby for at finde nogle af de mest fleksible og imponerende konferencelokaler nær København. Stedet hedder Marketenderiet og er et perfekt mix af historisk charme udenpå og moderne faciliteter indeni. Du kan selv få en forsmag på billedet herunder.

Marketenderiets konferencelokaler i Valby

Stedet ligger kun 8 minutter fra Valby station, og der er derfor nem adgang til offentlig transport. Uanset om man er i bil, med tog eller på cykel er det ingen sag at nå frem til konferencelokalerne i Valby, og det kommer alle gæsterne til gode – også de internationale gæster, der er rejst langt for at komme til din konference.  

”Hvad du ønsker, skal du få…”

… i hvert fald, når du bestiller konferencelokaler i Valby hos Marketenderiet. Det er nemlig helt op til dig, hvordan pladsen skal udnyttes i det over 700 kvadratmeter store lokale. Det giver dig en unik mulighed for at opdele og indrette lokalerne efter konferencens behov. På den måde kan du både have ét stort rum eller flere små, så der kan foregå mange oplæg på én gang. Og har I brug for teknisk udstyr, lys, lyd og wifi, så er det heller intet problem. Som dine professionelle partner sørger folkene bag Marketenderiet for, at du har alt, hvad du behøver for at arrangere det perfekte event.

Ikke bare konferencelokaler i Valby

Det kan være stressende at få styr på alle de praktiske elementer til en konference. Derfor vil Marketenderiet gerne hjælpe dig lidt på vej. De har nemlig selv en baggrund i planlægning af events og kender derfor mange af succeskriterierne. Ét af dem er god forplejning. I den forbindelse har Marketenderiet sammensat tre konferencepakker, der passer til både den korte og den lange konference. Dette er dog kun forslag, og du kan sagtens selv sammensætte arrangementet anderledes, hvis du ønsker det. Fleksibilitet er trods alt Marketenderiets nøgleord.

Er du interesseret?

Synes du, at Marketenderiets tilbud lyder spændende? Så kan du selv undersøge dem nærmere ved at besøge Marketenderiets hjemmeside. Dér kan du også kontakte dem direkte via telefonen eller sende en forespørgsel for nærmere information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *