teambuilding
Event

Teambuilding: Den sjoveste vej til godt samarbejde

Vi lærer det lige fra, vi er små: Samarbejde er en uundværlig evne. Men måske er det først, når vi kommer ud på arbejdsmarkedet, at vigtigheden virkelig går op for os. I en virksomhed, kan du ikke bare skifte sidemakker. Man må i stedet lære at få samarbejdet til at fungere. Det er netop, hvad teambuilding kan hjælpe med.

Et fællesskab er vigtigt i virksomheden

Man når længst med gode relationer. Det gælder også på arbejdsmarkedet. I langt de fleste virksomheder vil man på en eller anden måde skulle samarbejde med nogen. Ofte har man dog ikke tid til at vente på de gode relationer. En virksomhed skal gerne have omsætning og høj effektivitet med det samme. Derfor er det vigtigt, at medarbejderne – nye som gamle – finder ind i en rytme, hvor de kender hinanden og forstår at bruge hinanden. Ingen mennesker er perfekte, og det er netop her vigtigheden af fællesskabet viser sig. I en succesfuld virksomhed kan medarbejderne nemlig udnytte hinandens styrker og kompensere for svaghederne.

Teambuilding med stort udbytte

Vil du være sikker på, at din virksomhed får noget for pengene, når de investerer i teambuilding? Så skal du kende til AWA – også kendt som After Work Arrangement. De har nemlig et stort udvalg af aktiviteter for enhver smag. Samtidig er alt det praktiske samlet hos den samme koordinator, så du ved præcis, hvem der står for dit arrangement. Du kan enten tage et kig i deres udvalg af oplevelser eller kontakte dem direkte. Så kan de hjælpe jer med at finde frem til den aktivitet, der passer bedst til jeres virksomhed. De er nemlig specialister i at skræddersy oplevelser til virksomheder, så det ikke bare er sjov og ballade, men så I rent faktisk får et udbytte, der kan ses på den lange bane.

Et lille sneak peak på oplevelser

Selvom samarbejde er noget, vi lærer i folkeskolen, er AWAs aktiviteter langt fra folkeskole-agtige. Nogle af deres allermest populære aktiviteter er fx:

  • Byvandring og skattejagt i København
  • Lav en film (kan med fordel bruges som produkt i virksomheden)
  • Droneflyvning
  • Gastro Battle
  • Opklar et mord

Aktiviteterne har meget forskellig karakter og længde. Nogle er mere arbejdsrelaterede end andre, men det kan du alt sammen læse mere om på AWAs hjemmeside. Gå på opdagelse i galleriet, og find jeres aktivitet til næste firmaarrangement!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *